Make love, not var_dump())

Kaptanın seyir defteri

Sonsuzdöngü 11 aylık ufak bir çocuk, ufak ufak apalamaya da başlıyor artık. 11 ay önce "ben bu çocuğu doğuracağım" dediğimde Mustafa İleri de "ben de elimden gelen desteği veririm, çocuk ufaktan büyüyünce de mevcut işimden istifa ederim, beraber büyütürüz" demişti. Son 4 aydır da bilfiil elinden tuttu Sonsuzdöngü'nün, şirketin ortağı oldu.

Bu sürede bir de akıncıyı saflarımıza kattık. Fatih de 6 aydır bizimle beraber geliştirdi Sonsuzdöngü'yü.

11. ayın sonunda Mustafa, bazı kişisel sebeplerden dolayı ortaklıktan ayrılmaya karar verdi. O artık kendi yolunu çizecek.

Fatih'i ise bu süreçte, kendi yönetim beceriksizliğimizden kaynaklı, iyi kullanamadığımız için, danışmanlığını verdiğimiz başka bir şirkete *dış mihrak* olarak soktuk.

Ben, bundan sonra elimden geldiğince Sonsuzdöngü'yü adam edeceğim, sünnetini, düğününü göreceğim inşallah.

Sonsuzdongu, son 11 ayda, her ne kadar 3-5 tane açık kaynak projemiz olsa da genelde müşteri odaklı bir şirketti. Eğer becerebilirsem, bundan sonraki süreçte yeni akıncılar yetiştirip, şirketin kendi projelerini geliştirmeye daha fazla ağırlık vereceğim.

Mustafa'nın Sonsuzdongu blog'da yazdığı yazılar da isteği üzerine yayından kaldırıldı. Mustafa'nın yazılarına, http://www.mustafaileri.com/ adresindeki kişisel blog'undan erişebilirsiniz.